Nyheder

 PID

Månedens gratis e-bog i april

AU
Vidste du, at du hver måned kan downloade en gratis e-bog fra Aarhus Universitetsforlag? Månedens gratis e-bog i april er "Sigøjnere: 1000 år på kanten af Europa" af Carsten Fenger-Grøndahl og Malene Fenger-Grøndahl
Læs mere

At skabe noget nyt i en “spændende krisetid”

AU Alumni
Frederik Fischer (M.A. '10) ser den økonomiske krise som en enestående mulighed for at skabe noget nyt. Derfor har han startet Tame, en søgemaskine, der finder det bedste indhold fra Twitter. Nu åbner han et kontor i Silicon Valley med sine partnere.
Læs mere

"If you don’t enjoy the roller coaster, you shouldn’t be an entrepreneur"

AU Alumni
For the first 'Alumni Stories' AU Alumni interviewed Jesper Hvejsel about his experiences as an entrepreneur and his passion for building and evolving businesses."If you don't enjoy the roller coaster, you shouldn't be an entrepreneur", Hvejsel says.
Læs mere

"Man skal udvikle sig selv, så man kan udvikle en virksomhed"

AU, AU Alumni
I Studentervæksthuset oplever de i dag en større efterspørgsel på kurser i iværksætteri. Det er positivt, for de studerende lærer at bruge deres fag til at skabe værdi i en krisetid, hvor det er svært at finde arbejde.
Læs mere

Tilfældet gjorde ham til oprydder i dansk erhvervsliv

AU Alumni
Mærkelige sammentræf sendte DONG’s administrerende direktør Henrik Poulsen (cand.merc ´94) til tops i dansk erhvervsliv. Her fortæller han om held, uforudsete opgaver, paranoide erhvervsledere, studietiden i Aarhus og en fremtid, hvor der gerne skulle blive mere tid til bjergetaper i Alperne.
Læs mere

MatchPoints 2014 - Er tillid overhovedet vigtigt at diskutere?

AU
Tillid er limen, der binder samfundet sammen. Tillid er en forudsætning for velfungerende demokrati, for skattebetaling, for tryghed. Men kan vi også stole for meget på hinanden? Og hvad hvis tilliden bliver misbrugt?
Læs mere

AU-studerende har skabt sit eget job - og flere til

AU Alumni
Til dette års CompanyDating har Kamstrup medbragt syv praktikstillinger. Det kan den AU studerende Anders Boeriis tage en del af æren for. Det var nemlig ham, der selv skabte sin egen stilling som praktikant.
Læs mere

Aarhus Kommune HR Manager: ”Vi opdager, hvis du bullshitter”

AU Alumni
At være aktivt opsøgende, autentisk og højt motiveret er noget af det vigtigste, når man er til jobsamtale hos Henrik Vinther Olesen, som er HR og Communication Manager i Aarhus Kommune.
Læs mere

HR Manager hos Kamstrup: ”Jeg vil udfordres af jobansøgere”

AU Alumni
Alt for mange ansøgere skubber egne problemer med arbejdsløshed over på mulige arbejdsgivere, mener Michael Stubbe (HA, ´92). I stedet bør de udfordre ham og forsøge at skabe deres egne stillinger.
Læs mere
  
 

Nyheder fra AU Alumni på Facebook»AU ALUMNI PÅ FACEBOOK